Doi luptatori din fortele de interventie speciale ale Politiei au fost raniti, la Reghin, in urma unui conflict care a izbucnit dupa agresarea unui ofiter si in care au fost implicate cateva zeci de persoane. Conform Inspectoratului Judetean de Polit
Doi luptatori din fortele de interventie speciale ale Politiei au fost raniti, la Reghin, in urma unui conflict care a izbucnit dupa agresarea unui ofiter si in care au fost implicate cateva zeci de persoane. Conform Inspectoratului Judetean de Politie Mures, ofiterul, care era in concediu medical, a fost acostat de Augustin B., de 33 de ani, si Attila C., de 27 de ani. Cei doi, care fusesera cercetati intr-un dosar penal de respectivul ofiter, l-au amenintat atat pe politist, cat si pe membrii familiei acestuia. La scurt timp de la producerea incidentului, ofiterul si-a anuntat colegii. Astfel, pentru retinerea celor doi mai multi politisti, printre care si sapte luptatori DIAS, s-au dus la domiciliul lui Augustin B. si Attila C., din cartierul Apalina. Fortele de interventie au fost atacate insa cu rangi, furci si bolovani, de catre locuitorii din zona, in mare parte tigani, acestia incercand chiar sa-i dezarmeze pe politisti. In aceste conditii, luptatorii DIAS au ripostat, tragand cu gloante de cauciuc si facand uz de gazele lacrimogene.
In urma scandalului, doi membri ai trupelor DIAS au fost raniti, iar alte 15 persoane implicate in conflict au suferit diferite leziuni. De asemenea, doua masini ale Politiei au fost serios avariate. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.