Actritei Lindsay Lohan i s-a furat poseta pe aeroportul Heathrow din Londra, a anuntat purtatorul ei de cuvant, Leslie Sloane, transmite Reuters. Ieri seara, artista a sesizat pe aeroport ca-i lipseste geanta sa portocalie Hermes, in care avea bijut
Actritei Lindsay Lohan i s-a furat poseta pe aeroportul Heathrow din Londra, a anuntat purtatorul ei de cuvant, Leslie Sloane, transmite Reuters. Ieri seara, artista a sesizat pe aeroport ca-i lipseste geanta sa portocalie Hermes, in care avea bijuterii in valoare de aproape un milion de dolari.
Leslie Sloane a declarat site-ului TMZ.com, ca Lindsay este foarte suparata de faptul ca i s-a furat geanta, mai ales ca, pe langa bijuterii, aceasta avea asupra ei si medicamentele de astm, fara de care nu se poate descurca.
Lohan se ducea la Venetia, pentru a-si promova noul film "Bobby", si luase cu ea, printre alte bijuterii, si un inel - de logodna spun gurile rele - cu un enorm diamant solitar pe care dorea sa-l poarte pe covorul rosu. Iubitul ei, Harry Morton, a fost vazut saptamana trecuta facand cumparaturi de la faimosul magazin de bijuterii Cartier, iar cuplul tocmai s-a intors dintr-o vacanta romantica din Hawaii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.