Seria neagra a accidentelor rutiere din aceasta saptamana a continuat ieri-dimineata cu moartea unei fetite de 13 ani. Micuta era spectatoare la un festival de motociclism desfasurat la Galati. In timpul unei curse, unul dintre motociclisti a scapat
Seria neagra a accidentelor rutiere din aceasta saptamana a continuat ieri-dimineata cu moartea unei fetite de 13 ani. Micuta era spectatoare la un festival de motociclism desfasurat la Galati. In timpul unei curse, unul dintre motociclisti a scapat controlul bolidului. Vehiculul a intrat in multimea de pe marginea pistei. Fetita a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite. Aceasta dupa un alt accident petrecut vineri noapte pe Calea Dorobanti din Capitala. Viceprimarul Sectorului 4, Radu Silaghi, a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce un BMW a acrosat masina condusa regulamentar de edil si s-a oprit in sediul unei banci. Soferul BMW-ului, Cristian Ene, in varsta de 20 de ani, rula cu viteza foarte mare. Vitezomanul nu consumase alcool si a scapat cu cateva zgarieturi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.