Biletele pentru meciurile pe care campioana Romaniei le va disputa in grupa E a Ligii Campionilor au fost puse in vanzare ieri cu intarziere de aproape o ora si jumatate. SPECULA. Punerea in vanzare a biletelor a fost intarziata, iar in zona unde a
Biletele pentru meciurile pe care campioana Romaniei le va disputa in grupa E a Ligii Campionilor au fost puse in vanzare ieri cu intarziere de aproape o ora si jumatate.
SPECULA. Punerea in vanzare a biletelor a fost intarziata, iar in zona unde au fost amplasate cele 14 case de bilete si-au facut aparitia managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, si directorul executiv, Valeriu Argaseala. Acestia le-au explicat fanilor ca au fost nevoiti sa inlocuiasca mai multi vanzatori care au fost surprinsi cand se pregateau sa le dea bilete speculantilor inca dinaintea comercializarii. ""Unii au fugit, iar altii dau cu subsemnatul pe la politie"", a spus Argaseala.
PRETURI. Preturile pachetelor sunt: 185 RON la peluze, 350 RON la tribuna a II-a, 550 RON la tribuna I, 900 RON la tribuna ""0"" si 1.200 RON la fotolii. Incepand cu 16 septembrie, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare pachete de bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum doua pachete de persoana, in limita stocului disponibil, pana la 20 septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.