Rapid - FC Vaslui / Eternul Viorel Moldovan Vicecampioana en-titre a castigat aseara, in Giulesti, meciul cu FC Vaslui, cu 2-0, golurile victoriei fiind reusite de omul providential pentru Rapidul lui Razvan Lucescu, Viorel Moldovan. Batranul a

Rapid - FC Vaslui / Eternul Viorel Moldovan

Vicecampioana en-titre a castigat aseara, in Giulesti, meciul cu FC Vaslui, cu 2-0, golurile victoriei fiind reusite de omul providential pentru Rapidul lui Razvan Lucescu, Viorel Moldovan. Batranul atacant al giulestenilor si-a mai dovedit o data teribilul instinct de golgeter. In minutul 56 al partidei, mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu l-a inlocuit pe Emil Dica, revenind astfel pe gazon dupa o absenta de 197 de zile.

Farul - Ceahlaul / ""Comisarul"" a facut lumina
Dupa un start slab de sezon, Ceahlaul a revenit o data cu instalarea pe banca tehnica a lui Ion Moldovan. La Constanta, elevii ""Comisarului"" au invins surprinzator, scor 1-0, o echipa in deriva, golul fiind inscris de Doicaru (a€™70), nu inainte ca Tibi Moldovan sa rateze un penalty. ""Am castigat cu sansa. Farul a jucat mai bine si, daca inscria din penalty, era altceva"", a declarat presedintele nemtenilor, Gheorghe Stefan. ""Ne-am batut singuri. Imi vine sa le sparg dintii la jucatori"", a spus patronul gazdelor, Gheorghe Bosanceanu.
CFR Cluj - Jiul / Primul pas gresit
Trupa lui Dorinel Munteanu a facut primul pas gresit, nereusind sa invinga Jiul pe teren propriu. Surprinzator, petrosenenii au deschis scorul in minutul 20, cand Dulcea a transformat o lovitura libera din zona careului de 16 metri. In minutul 66, Anca a egalat cu o lovitura de cap din apropierea portii lui Catalin Multescu, pentru ca in minutul 86 centralul Aurelian Simion sa anuleze corect un gol marcat pentru CFR de portughezul Semedo.
Otelul - Pandurii / Galatiul si-a revenit
Dupa un inceput extrem de slab, echipa galateana pare sa revina pe linia de plutire. Elevii lui Petre Grigoras au transat inca din start disputa cu Pandurii Tg. Jiu. Eroul Otelului a fost atacantul Daniel Stan, autor al unei duble in minutele 9 si 20. Oaspetii au evoluat mediocru, singura faza periculoasa la poarta gazdelor consemnandu-se in minutul 56, la un sut putin afara al lui Vintilescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.