"Heather Mills nu merita nici macar o lira de pe urma divortului sau cu Sir Paul McCartney", sustine primul sot al acesteia, Alfie Kamal. Kamal a declarat ziarului Evening Standard ca nu este surprins ca mariajul celor doi s-a sfarsit cu scandal "si
"Heather Mills nu merita nici macar o lira de pe urma divortului sau cu Sir Paul McCartney", sustine primul sot al acesteia, Alfie Kamal. Kamal a declarat ziarului Evening Standard ca nu este surprins ca mariajul celor doi s-a sfarsit cu scandal "si eu o cunosc pe Heather. Daca am ceva in comun cu Sir Paul, asta ar fi, sotia".
Kamal, a carui casatorie cu Mills s-a sfarsit cand ea l-a parasit pentru un instructor de ski, a adaugat ca "nu sunt surprins ca acest mariaj s-a terminat. Casatoria mea cu ea a durat mai putin de doi ani, desi eram impreuna de cinci ani. In tot acest timp a fugit de mai multe ori. A fost un soi de mireasa care fugea de la nunti, ma gandeam ca parca ar avea jar sub talpi. Daca te certai cu ea, pleca, daca o prindeai ca minte, iar pleca. Nu cunosc detaliile casatoriei lor, dar din cate mi-am dat seama, nici nu pot sta impreuna in aceeasi camera. Si eu am patit la fel. Ajungi sa o urasti pur si simplu, pentru felul ei de-a fi".
Kamal, care este un om de afaceri prosper, a mai povestit ca Mills nu ar trebui sa primeasca nici un ban de la Sir Paul, a carui avere este estimata la peste 825 de milioane de lire sterline. "nu cred ca nimeni nu merita sa piarda milioane de lire. Nu sunt de acord cu legile divortului. Cineva care a facut avere cu propriile sale talente nu ar trebui sa dea o gramada de bani unei femei care nu a facut nimic pentru banii aceia, ci doar i-a fost sotie. Totul ar trebui sa se bazeze pe contributia fiecaruia. Iei ce e al tau, iei banii pe care tu i--ai facut", este de parere fostul sot. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.