Desi au controlat cu autoritate intalnirea de la Pitesti, campionii au tremurat pana in minutul 85 pentru a-si asigura trei puncte importante in lupta pentru titlu. Omul decisiv a fost din nou Nicolae Dica, al carui sange rece a adus victoria Stelei.

Cosmin Olaroiu le-a dat prilejul fundasului dreapta, Stelian Stancu, si atacantului francez, Cyrill Thereau, sa debuteze oficial in tricoul stelist, pentru ca in minutul 54 sa bifeze prima prezenta pentru trupa din Ghencea si internationalul Ovidiu Petre. Olaroiu i-a menajat pe Sorin Ghionea, Mihaita Nesu si Sorin Paraschiv.
MOMENTE. Sub privirile a 12.000 de spectatori, dintre care 1.500 fani ai ros-albastrilor, cele doua echipe s-au angrenat intr-un joc destul de deschis. Francezul Thereau si Gigel Coman au trecut pe langa deschiderea scorului in prima repriza, iar dupa pauza, Valentin Badea a ratat si el, desi s-a aflat singur cu portarul pitestean, Bogdan Vintila. A fost nevoie de o noua executie de ""killer instinct"" a lui Dica, servit inspirat de Badea, pentru ca Steaua sa bifeze trei puncte fara de care ar fi batut pasul pe loc in lupta pentru titlu.
TENSIUNE. Finalul partidei din Trivale a fost unul destul de tensionat. In minutul 84, gazdele au solicitat penalty la o faza in care rezerva Ciprian Tanasa a cazut in urma unui duel in careu cu stoperul stelist Dorin Goian. Cele trei minute de prelungiri dictate de arbitrul Cristian Balaj au fost marcate de eliminarea aceluiasi Tanasa, care a vazut direct cartonasul rosu pentru proteste la o faza in care Bilasco a fost lovit in saritura de Goian.

ETAPA 6