Promotia Caragiale 1986, cu 22 de clase, si-a sarbatorit ieri 20 de ani de la absolvire. Din cei 793 de fosti colegi au venit mai putini. ""Sunt niste copii batrani afara, in dreptul gangului, si incearca sa-si aminteasca cine cu cine era in cla
Promotia Caragiale 1986, cu 22 de clase, si-a sarbatorit ieri 20 de ani de la absolvire. Din cei 793 de fosti colegi au venit mai putini.


""Sunt niste copii batrani afara, in dreptul gangului, si incearca sa-si aminteasca cine cu cine era in clasa"", spunea ieri dimineata, la 11:45, una dintre fostele profesoare ale generatiei 1986 de la Caragiale, intrand in holul liceului. ""Si cu cine se pupau..."", a completat alta. ""Si unde fumau..."", isi amintea cu nostalgie fosta profesoara de fizica.
Dupa 20 de ani, cea mai numeroasa promotie a Liceului bucurestean ""I.L. Caragiale"" s-a reunit pentru sarbatoare. ""Au fost clase de la A la U. Am predat la doua, la G si la R"", isi amintea cu nostalgie doamna profesoara de fizica Aurora Ionescu. ""Ei erau cei cu decretul"", rememora unul dintre fostii profesori de matematica. Aceasta ""generatie docila si integrata"", cum spuneau profesorii sambata, a dat multe varfuri in numeroase domenii. Show-biz, publicitate, jurnalism si altele: Emil Hossu Longin, Tedi Dumitrescu, Paul Radu, Stefan Iordache, Alina Hutt, Ovidiu Stroescu si altii.
LA BERE! Dupa o ora si jumatate de aduceri aminte in curtea scolii, au hotarat sa renunte la banchetul care se anuntase in sala de festivitati si sa se retraga la carciuma, cu tot cu profesori. Cum le sta bine liceenilor...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.