Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului, a facut ieri publica suma platita de Rapid pentru aducerea lui Ionut Mazilu si a lui Costin Lazar de la Sportul Studentesc. "Pentru Mazilu se vor plati 1,5 milioane de euro in doua transe, pentru Laz
Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului, a facut ieri publica suma platita de Rapid pentru aducerea lui Ionut Mazilu si a lui Costin Lazar de la Sportul Studentesc. "Pentru Mazilu se vor plati 1,5 milioane de euro in doua transe, pentru Lazar 300.000, iar clubul va ceda Sportului si cele 50 la suta de procente pe care le detinea in cazul lui Tiberiu Balan. In cazul unui transfer in strainatate, Sportul va primi 10 la suta din valoarea de transfer", a spus oficialul rapidist. Dinu Gheorghe a mentionat ca atacantul Ionut Mazilu este apt de joc, dar a fost trimis la clinica de la Bologna pentru a fi recuperat in totalitate dupa ruptura musculara suferita la sfarsitul sezonului trecut. "Vrem ca acel loc sa fie curatat complet si speram sa revina pe teren daca nu la meciul cu Madeira, atunci sigur la cel cu Steaua", a afirmat Dinu Gheorghe. Lista jucatorilor indisponibili din lotul giulestean s-a micsorat in ultimele zile, presedintele FC Rapid mentionand ca Marius Maldarasanu va putea intra in partida de azi cu FC Vaslui. "Este un jucator care vine dupa o absenta indelungata si care este foarte important. E unul din plamanii echipei, atat in teren, cat si in afara lui. Fara el Rapidul n-ar fi ajuns unde a ajuns in sezonul trecut", a precizat Dinu Gheorghe. Intrebat daca jucatorii ar trebui sa se razbune pe echipa FC Vaslui pentru meciul cu Steaua din ultima etapa a sezonului trecut asupra caruia au existat suspiciuni de blat, Dinu "Vama" a raspuns: "Ce s-a intamplat atunci a fost explicat foarte clar de domnul Porumboiu. Probabil ca baietii ii vor intreba pe adversari de ce au jucat asa atunci cu Steaua, dar asta e o alta problema. Eu sper doar ca la acest meci sa nu existe greseli de arbitraj, asa cum au fost la meciurile noastre de pana acum". Acesta i-a linistit si pe suporteri, afirmand ca Rapidul va juca in Giulesti toate meciurile din Cupa UEFA. "Nu se pune problema sa jucam in alta parte. Vom evolua pe Giulesti pentru ca asa vor jucatorii. Iar lucrarile de consolidare de la stadion nu au nici o legatura cu jocurile din Cupa UEFA. E doar o problema de capacitate, pentru ca una e sa joci in fata a 20.000 de oameni si alta in fata a doar 9000", a adaugat Dinu Gheorghe. "Sper sa ridicam cat mai repede Rapidul de pe locul opt pe una dintre pozitiile fruntase", a spus si noua achizitie, Costin Lazar. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.