"Va spun: inca vedem structuri ale statului ticalosit actionand in viata de zi cu zi, inca ne jucam cu infractori care ne scapa, inca avem tentatia sa raspundem la comenzi politice, inca exista in institutiile statului tentatia de a se considera clan
"Va spun: inca vedem structuri ale statului ticalosit actionand in viata de zi cu zi, inca ne jucam cu infractori care ne scapa, inca avem tentatia sa raspundem la comenzi politice, inca exista in institutiile statului tentatia de a se considera clanuri. Aveti obligatia sa respingeti o astfel de abordare chiar prin juramantul pe care l-ati depus astazi. Nu avem a servi pe nimeni altcineva decat poporul roman, cetateanul, comunitatea. Va asigur ca imi pun mari sperante in voi si ori de cate ori veti fi in preajma optiunii, daca se va pune vreodata, intre bine si rau, sa va ganditi la familiile voastre, la juramantul pe care l-ati depus astazi si sa incercati sa judecati ce ar spune tatal dvs, mama dvs, copilul dvs, sora dvs daca nu v-ati face datoria."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.