Toamna aceasta, doua licitatii, una la New York si una la Geneva, vor celebra renumitele bijuterii Van Cleef & Arpels. Adevarate opere de arta, la preturi cu multe zerouri. Un secol de colaborare intre casa de licitatii Christiea€
Toamna aceasta, doua licitatii, una la New York si una la Geneva, vor celebra renumitele bijuterii Van Cleef & Arpels. Adevarate opere de arta, la preturi
cu multe zerouri.


Un secol de colaborare intre casa de licitatii Christiea€™s si Van Cleef & Arpels va fi sarbatorit in aceasta toamna asa cum se cuvine, prin doua mari licitatii, una care va avea loc la New York, la 11 octombrie, si o alta in Elvetia, la Geneva, la 16 noiembrie, dar si de alte multe prezentari in intreaga lume. Pentru aceasta ocazie speciala, la fiecare licitatie se vor pune in vanzare cate 50 de bijuterii, adevarate piese de arta magnifice. Doua piese, cate una pentru fiecare mare licitatie, au fost realizate special pentru acest moment aniversar de Van Cleef & Arpels pentru Christiea€™s. La evenimentul care va avea loc la New York va fi prezentat un lantisor cu o piatra foarte rara de jad si diamante, piesa unicat, estimata la 810.000 euro.
Bijuteria a fost realizata in studiourile Van Cleef & Arpels din Paris, timp de 250 de ore de munca. Casa de licitatii Christiea€™s este lider pe piata bijuteriilor de mai bine de 12 ani, cu vanzari record de 280 de milioane de dolari in 2005.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.