Un cuplu din Boston a scos la vanzare pe piata din Statele Unite papusi care vorbesc si citeaza versete din Biblie, cu scopul de a le transmite copiilor "mesaje de speranta si dragoste", anunta Mediafax. Cliff si Laureen Rockwood au vandut deja mai m
Un cuplu din Boston a scos la vanzare pe piata din Statele Unite papusi care vorbesc si citeaza versete din Biblie, cu scopul de a le transmite copiilor "mesaje de speranta si dragoste", anunta Mediafax. Cliff si Laureen Rockwood au vandut deja mai multe mii din aceste "papusi sfinte". Ei au decis sa fabrice astfel de papusi dupa ce fiica lor le-a cerut una "care sa transmita un mesaj de dragoste si lectii morale". Colectia de papusi cu inaltimea de 30 de centimetri include personaje precum Iisus Hristos si Moise. "Sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vrea sa mearga catre Tata decat prin mine", spune papusa Iisus atunci cand este apasata pe inima. La randul lui, Moise recita cele zece porunci, in timp ce regina Esther, orfana care se casatoreste cu regele Persiei si ii protejeaza pe evrei, spune: "Dumnezeu are un plan pentru viata mea, asa cum are si pentru a ta".
"Jucariile pot fi amuzante si instructive. De ce sa nu fie si religioase?", intreaba Cliff Rockwood, care a spus ca a vandut multe papusi in scolile de catehism, dar si in Australia, Noua Zeelanda si Canada. Alte personaje ale Bibliei care se vor alatura colectiei sunt regele David si Noe. Papusile sunt fabricate in China. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.