Cel mai mare dusman al femeilor este fotbalul. Majoritatea femeilor nu inteleg acest sport si il percep ca pe un rival in relatia lor cu persoana iubita. Ajung sa urasca fotbalul pentru ca partenerii de viata ii acorda mai multa atentie decat lor
Cel mai mare dusman al femeilor este fotbalul. Majoritatea femeilor nu inteleg acest sport si il percep ca pe un rival in relatia lor cu persoana iubita.

Ajung sa urasca fotbalul pentru ca partenerii de viata ii acorda mai multa atentie decat lor. Si acesta este cel mai enervant lucru pentru o femeie. O intamplare reala demonstreaza atasamentul barbatului fata de fotbal. Un german, la un campionat mondial, a fost intrerupt de sotia sa cand se uita la un meci de fotbal. Acesta a batut-o si in mai putin de douazeci de minute un echipaj de politie l-a arestat si l-a tinut pe acesta dupa gratii pana la sfarsitul campionatului mondial, fara a-i da voie sa mai vizioneze vreun meci. Acesta a declarat ulterior ca a fost cea mai cumplita perioada din viata sa. La scurt timp acesta a divortat. (Alex Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.