O varianta in limba romana a lucrarii vechi de 2.000 de ani...

Da, da o sa spuneti ca suntem prea duri. Varianta in engleza se cheama ""Complete Idiota€™s Guide to Kama Sutra"", o alta varianta a lui ""Windows a€™95 pentru tonti"".
Pe langa astfel de carti ati mai trecut. Uneori ati tras cu coada ochiului, v-ati prefacut usor ofensati vizual sau ati adoptat atitudini critice. Curiozitatea insa a ramas...
Fireste, nu sunteti un ignorant. Stiti ca secretele erotice din Kama Sutra sunt practicate pe tot cuprinsul globului. La peste 2.000 de ani de la prima aparitie in forma tiparita, acest manual practic continua sa aiba o sumedenie de beneficiari multumiti.

KNOW HOW. Dar nu e nevoie sa fiti un gimnast! Cartea de fata va va ajuta sa va simtiti bine in propriul trup, sa scapati de inhibitii si sa va acceptati sexualitatea pe deplin! Iata ce veti gasi in aceasta editie revizuita si actualizata, aparuta la Editura Curtea Veche:
Istoria Kama Sutra, de la originile sale orientale pana la aparitia sa in lumea occidentala, datorata lui Sir Richard Burton.
Istoria despre dragoste, angajament si incredere.
Instructiuni privind practicile sexuale tantrice si cele din Ananga Ranga.
40 de ilustratii noi, cu o puternica tenta erotica, realizate de cunoscuta artista Hrana Janto.
Sfaturi edificatoare, privind conexiunea spirituala creata prin ritualuri si impreunari aventuroase.
Secrete ale fizicului uman, care arata cum sa-ti mentii partenerul in stare de excitatie.
Tehnici erotice, menite sa aprinda atat simturile proprii, cat si pe cele ale partenerului.

Citeste si:

AUTORII. Volumul este semnat de Dr. Johanina Wikoff si Deborah S. Romaine, doua ""somitati"" in materie. Dr. Johanina Wikoff este conferentiar, terapeut si autor respectat, fiind cunoscuta mai cu seama pentru munca de pionierat in transformarea mintii si a trupului si in domeniul sexualitatii sacre. Sub pseudonimul ""Dr. Josie"", este gazda unei pagini de intrebari si raspunsuri pe internet, in site-ul www.tantra.com. Deborah S. Romaine scrie fictiune si non-fictiune despre o gama larga de subiecte, in special despre ingrijirea sanatatii. Este coautoare la o serie de titluri din colectia The Complete Idiota€™s Guide.