Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a declarat, ieri, ca Omar Hayssam se afla in acest moment in Siria. "O antena a noastra a reperat locatia in care se afla si avem confirmarea ca e inca acolo", a declarat Blaga. Ministrul a mai spus, citat de NewsI
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a declarat, ieri, ca Omar Hayssam se afla in acest moment in Siria. "O antena a noastra a reperat locatia in care se afla si avem confirmarea ca e inca acolo", a declarat Blaga. Ministrul a mai spus, citat de NewsIn, ca nu stie sigur cum a reusit Hayssam sa fuga din tara, dar ca exista mai multe variante de lucru in aceasta privinta.
In alta ordine de idei, Blaga a precizat ca pentru ceea ce a facut, finul sau va "patimi"si ca el este, de fapt, nasul sotiei celui invinuit, si ca nu regreta, pentru ca are "doi nepotei foarte simpaticii. El a spus, citat de Mediafax, ca finul sau s-a prezentat joi seara la penitenciar, pentru a fi inchis. "Orice fin trebuie sa respecte legile tariii, a aratat Blaga. "Pentru ce a facut, va patimii, a adaugat ministrul. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.