Conservatorii lui Dan Voiculescu au avut ieri "o intalnire de cunoastere" cu peremistii lui Vadim pentru negocieri in vederea unei eventuale aliante PC-PRM, la Parlament, la orele dupa-amiezii. Surse din PRM ne-au informat ca PC i-a oferit din nou lu
Conservatorii lui Dan Voiculescu au avut ieri "o intalnire de cunoastere" cu peremistii lui Vadim pentru negocieri in vederea unei eventuale aliante PC-PRM, la Parlament, la orele dupa-amiezii. Surse din PRM ne-au informat ca PC i-a oferit din nou lui Vadim sprijin mediatic, insa seful PRM are deocamdata retineri, avand in vedere vocatia de "tradatori" a eventualilor parteneri. Intalnirea s-a terminat fara a se lua vreo decizie, iar Vadim le-a explicat celorlalti lideri PRM ca nu vor oferi locuri pe liste, in eventualitatea anticipatelor, conservatorilor lui Voiculescu. Pe de alta parte, liderii PC au dat asigurari ca in cadrul viitoarei intalniri se va trece la negocierea unei eventuale aliante. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.