Premierul Tariceanu a decis ieri ca, in urmatoarea sedinta de Guvern, va analiza situatia creata de prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, si va lua masurile ce se impun potrivit legii. "Atrag atentia ca nimeni nu este deasupra legii, indiferent de funct
Premierul Tariceanu a decis ieri ca, in urmatoarea sedinta de Guvern, va analiza situatia creata de prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, si va lua masurile ce se impun potrivit legii. "Atrag atentia ca nimeni nu este deasupra legii, indiferent de functia pe care o are in administratia publica. Noi nu toleram faptele de coruptie, nici nu ii acoperim si nici nu ii protejam pe cei care se dedau la astfel de acte. Este regretabil daca prefectul de Iasi a cerut mita, dar faptul ca s-a organizat acel flagrant arata ca lupta impotriva coruptiei functioneaza in mod real, iar institutiile abilitate isi fac treaba. Este un semnal de avertizare care ii va ajuta pe cei care au o rezistenta scazuta la tentatii sa se tina in frau si sa respecte legea. Coruptia nu are ce cauta in administratia publica din Romania", a declarat premierul Tariceanu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.