""Ros-albastrii"" vor disputa primul meci din acest an pe Stadionul Steaua la 23 septembrie, cu Gloria Bistrita, in etapa a noua a Ligii I.
""Ne doream sa revenim in Ghencea cu ocazia meciului cu Rapid. Din cauza unor probleme, a trebuit sa amanam totul cu o saptamana"", a declarat ieri directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala. Meciul cu Rapid, programat la 16 septembrie, se va juca tot pe Stadionul National, acolo unde Steaua a disputat meciurile de pe teren propriu incepand din returul sezonului trecut.
BILETE. In schimb, in Ghencea vor avea loc toate meciurile de acasa din Liga Campionilor: cu Olympique Lyon (26 septembrie), Real Madrid (17 octombrie) si Dinamo Kiev (21 noiembrie). Saptamana viitoare este asteptata la Bucuresti o comisie UEFA pentru o noua inspectie a gazonului, dupa ce, la precedenta vizita, stadionul intrunea 80% din conditiile de organizare a unei astfel de partide. Gruparea ""ros-albastra"" a anuntat ieri ca biletele pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor vor fi puse in vanzare la 9 septembrie.