In Italia se pierd anual 37 de milioane de euro pe sexul la birou. La noi, stirea a trecut aproape neobservata zilele acestea, dar la ei a dezlantuit dezbateri destul de aprinse. De ce?

Pentru ca iata, relatiile astea sexuale intre colegii de birou duc aproape la faliment firmele italiene. Conform anchetei sociale care a scos la iveala acest lucru, 23% dintre focosii macaronari au recunoscut ca se zbenguie erotic in timpul orelor de program! Si pentru ca bomboana la tortul interzis sa fie si mai apetisanta, 3% si-au lasat partenerii oficiali de viata pentru a se casatori cu ghidusii de la birou. In unanimitate, impricinatii au marturisit ca putin le pasa daca ii surprinde cineva, deoarece pericolul de a fi descoperiti in timpul orgasmului suprem constituie, de fapt, un afrodisiac. Acesti Rambo si Xene ai razboiului sexual au varste cuprinse intre 35 si 55 de ani! Cat priveste locurile de desfasurare a ""ostilitatilor""... Difera de la o firma la alta, dupa posibilitati. Partea tare a acestei anchete, s-ar putea spune cu rezultate fara precedent in Italia, de-abia acum urmeaza. Cele mai multe partide se desfasoara in camara in care femeia de serviciu isi tine maturile, galetile si detergentii! Asta aduce aminte de niste replici schimbate de doua femei
intr-un film: ""Cu ce sa ma imbrac la intalnirea de diseara?"", ""Cu orice, numai sa nu-ti razi picioarele."", ""De ce?"", ""Pentru ca picioarele paroase raman singura legatura cu realitatea"". Ar putea praful alb al detergentilor si firele aspre ale maturilor sa constituie singura legatura cu realitatea pura, fara inhibitii? S-ar putea ca, satui de snobisme, oamenii sa-si doreasca o alta forma de libertate, chinuita e drept, inghesuita intr-o camaruta. Dezbaterile de pe taram italian au atins ilarul, combatand cam ce pozitie ar putea permite o amarata de camara. Poate pozitia condorului. N-o stiti? Cu aripile larg deschise, ca vara asta care tocmai se prelinge in bratele unei toamne prea snoabe.