Unul dintre cei mai importanti scriitori ai Israelului, A.B. Yehoshua, a lansat in luna august o carte cu un subiect trist, dar actual: victimele din Ierusalim. Intitulata ""A Woman in Jerusalism"", cartea o are ca protagonista pe Yulia Ragayev,
Unul dintre cei mai importanti scriitori ai Israelului, A.B. Yehoshua, a lansat in luna august o carte cu un subiect trist, dar actual: victimele din Ierusalim.

Intitulata ""A Woman in Jerusalism"", cartea o are ca protagonista pe Yulia Ragayev, o emigranta slava care a fost ucisa in urma unui atentat terorist. Yulia, in varsta de 40 de ani, a murit in timp ce facea curat in piata in care a avut loc atentatul cu bomba. Nimeni nu s-a interesat de identitatea femeii si i-a lasat trupul neinsufletit la o morga timp de o saptamana. In momentul in care ziarele l-au acuzat pe proprietarul pietei de neglijenta si iresponsabilitate fata de angajatii sai, un reprezentant de la Resurse Umane afla adevarata identitate a Yuliei: inginer in Uniunea Sovietica. (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.