Sunt frumoase. Sunt destepte. Sunt devreme acasa. De ce divorteaza cu scandal? C-asa-s vedetele de pe plaiuri mioritice, iuti la manie. Ultima perioada a adus divorturi pe banda in show-bizz-ul romanesc. Serban Georgescu parca e blestemat

Sunt frumoase. Sunt destepte. Sunt devreme acasa. De ce divorteaza cu scandal? C-asa-s
vedetele de pe plaiuri mioritice, iuti la manie.

Ultima perioada a adus divorturi pe banda in show-bizz-ul romanesc. Serban Georgescu parca e blestemat in privinta aceasta. Dar in cazul lui, parca ne vine in minte vorba din batrani: cum iti asterni, asa dormi. De Carmen Radulescu s-a despartit urat, cu Madalina Manole a trecut printr-un divort necivilizat. Nici cea mai noua dintre sotii, Eniko Bartos, nu mai vrea sa convietuiasca cu el. Si cum ar putea fi altfel, atata vreme cat Serban a spus despre aleasa lui ca e ""fotomodel din Caracal"", cand ea era studenta la Drept? Eniko a declarat ca Serban a contribuit cu sume infime la cresterea fetitei lor, Alesia Anamaria, si ca tot mariajul sau s-a rezumat la lacrimi si suferinta. ""Fata draga, nu fi trista, fiindca e pacat!""

DISCORDIE. Simona Florescu e convinsa ca sora lui Ion Dinchiseanu le-a stricat casnicia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.