Virgil Iantu a primit o educatie aleasa, tatal sau fiind, in urma cu multi ani, preot la Catedrala din Timisoara, orasul natal al vedetei. Asta nu l-a impiedicat insa pe Virgil sa se manifeste zgomotos pe stadionul de fotbal, cand juca echipa sa pref
Virgil Iantu a primit o educatie aleasa, tatal sau fiind, in urma cu multi ani, preot la Catedrala din Timisoara, orasul natal al vedetei. Asta nu l-a impiedicat insa pe Virgil sa se manifeste zgomotos pe stadionul de fotbal, cand juca echipa sa preferata, Poli Timisoara.
Este o fire credincioasa si regreta ca nu merge mai des la biserica. Totusi, crede ca are un inger pazitor, caci altfel nu-si explica de ce, in viata, toate i-au mers ca pe roate. A fost tentat, ce-i drept, la un moment dat, sa devina fotbalist, dar lectiile de vioara i-au lasat foarte putin timp liber.
Pe numele sau din buletin Virgil Gataiantu, vedeta de televiziune a activat ani buni in Corul Madrigal, condus de celebrul Marin Constantin. Virgil a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.