Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) a confirmat faptul ca in biroul notarului iesean Ioana Beldeanu s-a incheiat antecontractul de vanzare-cumparare a terenului pentru care a fost retinut prefectul Iasiului, alaturi de alte trei
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) a confirmat faptul ca in biroul notarului iesean Ioana Beldeanu s-a incheiat antecontractul de vanzare-cumparare a terenului pentru care a fost retinut prefectul Iasiului, alaturi de alte trei persoane, de catre procurorii anticoruptie. Totodata, UNNPR a precizat ca va verifica legalitatea documentului notarial. "Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, luand act de elementele noi rezultate din comunicatul de presa emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA, de care nu a avut cunostinta, urmeaza sa faca verificari privind legalitatea antecontractului de vanzare-cumparare incheiat la biroul notarului public Ioana Beldeanu", se arata intr-un comunicat al Uniunii Notarilor. Initial, UNNPR sustinea ca notarul iesean nu are nici o legatura cu dosarul in care a fost retinut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.