Iuliu Muresan (foto), presedintele lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca, in urma unei anchete interne, jucatorii Dumitru Mitu si Razvan Tarlea, trimisi deja la echipa a doua, vor fi si amendati cu suma totala de 3000 de euro pentru ca au petrecut noaptea
Iuliu Muresan (foto), presedintele lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca, in urma unei anchete interne, jucatorii Dumitru Mitu si Razvan Tarlea, trimisi deja la echipa a doua, vor fi si amendati cu suma totala de 3000 de euro pentru ca au petrecut noaptea de sambata intr-un bar. "I-am audiat azi dimineata (n.r. - ieri) si, in urma discutiilor cu ei, am ajuns la concluzia ca trebuie pedepsiti. Este adevarat ca dupa meciul cu Pandurii si-au petrecut o parte a noptii de sambata intr-un bar din Cluj si au baut un pahar in plus. Ei au venit si cu martori la discutie, dar ne-am dat seama ca sunt vinovati. Nu toleram astfel de comportamente la club, cu atat mai mult cu cat suntem pe primul loc in clasament. Vor fi penalizati cu o suma totala de 3000 de euro, care reprezinta amenda in sine, plus neacrodarea primelor pentru victoria cu Pandurii", a afirmat Muresan. Oficialul clujean a mai spus ca decizia de a-i trimite pe cei doi jucatori la satelitul feroviarilor din Liga a II-a, Unirea Dej, a fost luata de antrenorul Dorinel Munteanu, impreuna cu conducerea clubului. "Dorinel i-a trimis la Dej, pe termen nelimitat. Daca se vor indrepta, vor reveni la echipa mare. Trebuie sa invete ca imaginea echipei noastre este foarte importanta", a mai spus presedintele Iuliu Muresan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.