Compania Air France a introdus de ieri o noua ruta in programul sau, urmand sa zboare de la Timisoara la Paris, via Milano, in baza unui parteneriat cu Alitalia. "Aceasta noutate in oferta Air France este posibila datorita unui acord de tip code-shar
Compania Air France a introdus de ieri o noua ruta in programul sau, urmand sa zboare de la Timisoara la Paris, via Milano, in baza unui parteneriat cu Alitalia. "Aceasta noutate in oferta Air France este posibila datorita unui acord de tip code-share cu compania Alitalia, ambele companii fiind membre ale aliantei SkyTeam. Astfel, pasagerii Air France se vor putea imbarca pe cursele Timisoara-Milano exploatate de Alitalia si comercializate sub cod <<Air France>>", se arata intr-un comunicat al operatorului francez. Cursa Timisoara-Paris are trei zboruri pe zi, cu plecare la orele 06.40, 13.05 si 17.55, destinatia fiind intai aeroportul Malpensa 1 din Milano si apoi Charles de Gaulle din Paris. Pretul unui bilet dus-intors porneste de la 289 de euro, fara taxe de aeroport. Air France opereaza 35 de zboruri saptamanale directe pe ruta Bucuresti-Paris, respectiv cinci pe zi, din care doua zboruri sunt operate de TAROM si trei de Air France in baza unui acord code-share. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.