Editia de maine, 3 septembrie, a emisiunii ""Zig-Zag cu Ion Cristoiu"" de la Antena 3 il va avea ca invitat pe Gheorghe Cotoman, director adjunct la Directia Cercetari Penale pana in 1989. Ion Cristoiu si invitatul sau vor discuta in cadrul emisi
Editia de maine, 3 septembrie, a emisiunii ""Zig-Zag cu Ion Cristoiu"" de la Antena 3 il va avea ca invitat pe Gheorghe Cotoman, director adjunct la Directia Cercetari Penale pana in 1989.

Ion Cristoiu si invitatul sau vor discuta in cadrul emisiunii despre vanzarea secretelor economice, Securitatea si Valea Jiului in 1977, condamnarile la moarte pentru delapidari dispuse de Nicolae Ceausescu; atacul terorist de la Sf. Gheorghe din 1984, despre cum a anchetat Securitatea cutremurul din 1977, deturnarile esuate de avioane, condamnarea la moarte, ca spion american, a lui Mircea Raceanu, anchetarea teroristilor din decembrie 1989 si cum l-a protejat Securitatea pe Ion Iliescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.