Dupa cooptarea in staff-ul tehnic a mai multor jucatori ai Craiovei Maxima, printre care Costica Stefanescu, Gheorghita Geolgau sau Aurica Beldeanu, a venit randul lui Nicolae Ungureanu sa ajute la redresarea echipei la care s-a consacrat. ANTRENAME
Dupa cooptarea in staff-ul tehnic a mai multor jucatori ai Craiovei Maxima, printre care Costica Stefanescu, Gheorghita Geolgau sau Aurica Beldeanu, a venit randul lui Nicolae Ungureanu sa ajute la redresarea echipei la care s-a consacrat.
ANTRENAMENT. Ungureanu a condus ieri-dimineata antrenamentul Stiintei, alaturi de secundul Daniel Mogosanu si directorul tehnic Costica Stefanescu. ""Am fost contactat de Adrian Mititelu ca sa pun si eu umarul la o mai buna evolutie a Universitatii din postura de antrenor secund, pe care am acceptat-o avand in vedere ca am fost coechipier cu Stefanescu, Stanga si Mogosanu si sper sa facem impreuna un lucru bun, avand in vedere ca toti am imbracat candva tricoul alb-albastru"", a spus cel poreclit ""Rosu"". Stanga nu se afla in Craiova, el plecand marti in Olanda, pentru un control medical.
JUDECATA. Comisia de disciplina s-a sesizat din oficiu, convocandu-i pe oficialii Stiintei la sedinta care va avea loc miercuri. Federalii au spus ca pe parcursul meciului cu Dinamo s-au strigat trivialitati si au fost aprinse fumigene, fiind posibila o noua suspendare a Stadionului ""Ion Oblemenco"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.