Radu Prisacaru, prefectul de Iasi, a fost retinut ieri de catre procurorii anticoruptie in urma unui flagrant realizat chiar in sediul Prefecturii. Conform informatiilor de ultima ora, acuzatiile aduse lui Prisacaru se refera la un trafic de influent
Radu Prisacaru, prefectul de Iasi, a fost retinut ieri de catre procurorii anticoruptie in urma unui flagrant realizat chiar in sediul Prefecturii. Conform informatiilor de ultima ora, acuzatiile aduse lui Prisacaru se refera la un trafic de influenta pe care acesta l-a exercitat alaturi de seful filialei iesene a Agentiei Domeniilor Statului, Flavius Ionita, cu privire la atribuirea unei suprafete de teren. Ieri seara, prefectul Prisacaru a fost adus in fata instantei pentru a se hotari emiterea unui mandat de arestare. Pana la inchiderea editiei magistratii ieseni nu au luat nici o decizie. Cotidianul ZIUA de Iasi a avertizat in nenumarate randuri asupra ilegalitatilor in care sunt implicati prefectul Radu Prisacaru si acolitii sai. Nu trebuie uitat faptul ca Prisacaru este omul de casa al baronului local Relu Fenechiu, seful organizatiei Iasi a Partidului National Liberal. Procurorii au inceput o actiune in forta si este de asteptat ca in urma anchetei sa fie scoase la iveala toate ilegalitatile comise de Radu Prisacaru, dar si de Relu Fenechiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.