Directorul Muzeului Taranului Roman
Varsta: 55 de ani Muzeul Taranului Roman a fost decorat de presedintele Traian Basescu cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter la categoria F ""Promovarea Culturii"". Potrivit unui decret publica
Directorul Muzeului Taranului Roman
Varsta: 55 de ani Muzeul Taranului Roman a fost decorat de presedintele Traian Basescu cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter la categoria F ""Promovarea Culturii"". Potrivit unui decret publicat recent in Monitorul Oficial, distinctia a fost acordata cu prilejul implinirii a 100 de ani de la infiintarea institutiei. In plus, decoratia este determinata si de ""contributia importanta avuta in domeniul protejarii si punerii in valoare a patrimoniului cultural national mobil si imobil, pentru conservarea si valorificarea acestuia prin organizarea de expozitii si targuri nationale si internationale"". Distinctia a fost conferita la propunerea ministrului Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu. Pentru decoratia primita, Jurnalul National il declara pe directorul Muzeului Taranului Roman, Vintila Mihailescu, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.