Dorinel Munteanu l-a anuntat ieri pe selectionerul Victor Piturca de faptul ca nu poate onora convocarea la lotul national, in vederea partidelor cu Bulgaria (sambata) si Albania (miercuri), din preliminariile CE 2008. Munteanu, retinut la Resita pen
Dorinel Munteanu l-a anuntat ieri pe selectionerul Victor Piturca de faptul ca nu poate onora convocarea la lotul national, in vederea partidelor cu Bulgaria (sambata) si Albania (miercuri), din preliminariile CE 2008. Munteanu, retinut la Resita pentru inmormantarea cumnatului sau (care a avut loc miercuri dupa-amiaza), nu a ajuns nici aseara la Constanta, pentru jocul-test cu FC Farul II (scor 8-0 pentru "tricolori"). Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, in varsta de 38 de ani, a depasit oricum termenul fixat de Piturca (selectionerul a spus ca-l asteapta doar pana marti seara), astfel incat el nu va intra in calcule pentru cele doua partide. "Antrenorul a luat o decizie. Nu am putut ajunge pana marti la echipa nationala si, prin urmare, nu intru in vederile selectionerului pentru aceste doua meciuri", a spus D. Munteanu. Altfel, dinamovistul Andrei Margaritescu a fost convocat de urgenta miercuri seara la lotul national, dupa ce, in dimineata aceleiasi zile, stelistul Sorin Paraschiv a suferit o intindere musculara si a devenit indisponibil pentru meciurile cu Bulgaria si Albania. Margaritescu poate debuta astfel la Nationala, in cazul in care va fi trimis pe teren de catre Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.