Iosif Mihail Bernath, Jose cum ii spuneau apropiatii, s-a dus la Tatal. Nu a fost singur pe acest din urma drum, ci insotit de rugaciunile celor multi care au avut privilegiul de a-l cunoaste si ale caror vieti au fost intemeiate pe marturia crestina
Iosif Mihail Bernath, Jose cum ii spuneau apropiatii, s-a dus la Tatal. Nu a fost singur pe acest din urma drum, ci insotit de rugaciunile celor multi care au avut privilegiul de a-l cunoaste si ale caror vieti au fost intemeiate pe marturia crestina data de Jose de-a lungul vietii sale. Au fost 58 de ani marcati de suferinta bolii, de speranta invierii, de bucuria implinirii personale. Prin exemplul sau personal de simplu enorias si om de afaceri, prin seninatatea cu care a purtat crucea unei suferinte ce l-a insotit de-a lungul vietii, Jose a zidit cu discretie vietile multora. Cu totii ii multumim azi lui Dumnezeu ca ne-a lasat un astfel de marturisitor al Iubirii Sale si lui Jose pentru ca a acceptat sa fie acel instrument ales al Tatalui Ceresc care ne-a aratat cum putem sa ne traim credinta crestina si cum sa fim curajosi, demni si liberi indiferent de vremuri sau suferinte fizice. Suntem alaturi de Gabriela, Carolina si Rafaela, sotia si fiicele lui Jose care au fost atat de binecuvantate si trec acum printr-o grea incercare. Il conducem astazi pe Jose pe ultimul drum la Capela Sfanta Ana unde va fi depus incepand cu ora 9 urmand ca inmormantarea sa aiba loc la ora 12, la Cimitirul Belu Catolic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.