Sotia fostului tenisman Ilie Nastase, Amalia, a nascut, ieri, la Paris, o fetita ce va fi botezata Ema Alexandra, aceasta fiind a doua fiica pe care presedintele Federatiei Romane de Tenis o are cu actuala lui sotie. Amalia Nastase a nascut prin ceza
Sotia fostului tenisman Ilie Nastase, Amalia, a nascut, ieri, la Paris, o fetita ce va fi botezata Ema Alexandra, aceasta fiind a doua fiica pe care presedintele Federatiei Romane de Tenis o are cu actuala lui sotie. Amalia Nastase a nascut prin cezariana, in jurul pranzului, la Spitalul American din Paris. "Fetita are 3,7 kilograme si masoara 51 de centimetri. Sotia mea si fetita sunt sanatoase si vor veni impreuna cu mine la Bucuresti pe 14 septembrie, pentru ca pana atunci ele nu pot calatori cu avionul", a declarat, pentru Mediafax, Ilie Nastase, care mai are, cu actuala lui sotie, inca o fiica, Alessia, in varsta de 3 ani. Fostul tenisman a precizat ca fetita va fi botezata la Bucuresti, de catre Sorin si Diana Popa, nasii de cununie ai lui Ilie Nastase. Fost numar unu in clasamentul ATP in 1973, Ilie Nastase a mai fost casatorit de doua ori si mai are inca trei copii: Nathalie (29 de ani), Nicholas (18 ani) si Charlotte (15 ani), ultimii doi fiind infiati in timpul celui de-al doilea mariaj. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.