Peste 50 de sedii de partide din Capitala vor putea fi cumparate, ca urmare a unei hotarari a consilierilor generali care stabileste metodologia de vanzare a acestor spatii, aflate deocamdata in proprietatea privata a Municipalitatii. Conform hotara
Peste 50 de sedii de partide din Capitala vor putea fi cumparate, ca urmare a unei hotarari a consilierilor generali care stabileste metodologia de vanzare a acestor spatii, aflate deocamdata in proprietatea privata a Municipalitatii.
Conform hotararii doar partidele care sunt reprezentate in Parlament isi pot achizitiona sediile in care-si desfasoara activitatea. Pe lista se afla insa si cladiri ocupate de formatiuni politice care n-au ajuns in Parlament, cum ar fi Partidul Republican, cu sediul in Strada Alexandru Iona Cuza, nr. 46; Partidul Socialist al Muncii - in Olari, nr. 12; PNTCD - Bulevardul Carol I, nr. 27; Uniunea Armenilor - Armeneasca, nr. 13; Partidul Noua Generatie - Blanari, nr. 23; Partidul Crestin Democrat - Strada Franceza, nr. 30. Pe langa acestea, PD are cele mai multe sedii, 12 la numar, majoritatea pozitionate in centrul Capitalei.
VERIFICARI. Pentru fiecare sediu de partid in parte se va verifica, la data depunerii cererii de cumparare, daca exista procese pe rol pentru spatiul respectiv, precum si situatia juridica din punctul de vedere al cererilor de revendicare depuse in baza Legii 10/2001. De asemenea, fiecare cerere de cumparare va fi supusa aprobarii de catre Consiliul General. Valoarea fiecarui sediu va fi stabilita prin actualizarea valorii de inventar cu indicele de inflatie de la data vanzarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.