Antrenorul lui Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a declarat ca medicii i-au interzis lui Tiberiu Ghioane sa mai joace, din cauza problemelor de sanatate. "Din pacate, doctorii i-au interzis sa joace. Este pacat, Dinamo putea fi ajutata de acest jucato
Antrenorul lui Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a declarat ca medicii i-au interzis lui Tiberiu Ghioane sa mai joace, din cauza problemelor de sanatate. "Din pacate, doctorii i-au interzis sa joace. Este pacat, Dinamo putea fi ajutata de acest jucator", a spus Demianenko. Ghioane nu face parte din lotul lui Dinamo pentru noul sezon. Fotbalistul a suferit o microtromboza la nivel cerebral (astuparea unui vas sanguin cu un cheag de sange) in timpul cantonamentului efectuat anul trecut de Dinamo in Portugalia. El si-a revenit dupa cateva saptamani si si-a reluat activitatea, ulterior fiind internat de mai multe ori in spital. Demianenko a caracterizat pe scurt si campioana Romaniei, Steaua, pe care o va intalni pe 13 septembrie, la Kiev, in Liga Campionilor: "Este semifinalista Cupei UEFA si cu asta am spus totul". Demianenko a mentionat ca nu l-a sunat pe Oleg Protasov, fost antrenor la Steaua, pentru a-i cere informatii. "Daca-l voi suna? Nu stiu cat ne poate ajuta, de cand a plecat el de acolo se poate sa se fi schimbat totul", a comentat Demianenko. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.