Managerul sportiv al FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat ieri ca Dennis Serban a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. "Dennis Serban a semnat cu Dinamo un contract pe doi ani. Dinamo are nevoie de Dennis si el de Din
Managerul sportiv al FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat ieri ca Dennis Serban a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. "Dennis Serban a semnat cu Dinamo un contract pe doi ani. Dinamo are nevoie de Dennis si el de Dinamo", a spus Buduru, care este si socrul fotbalistului. Serban a venit la Dinamo dupa ce si-a reziliat contractul cu formatia AEL Larisa, care activeaza in prima divizie a campionatului grec. Mijlocasul, in varsta de 30 de ani, a mai jucat la Steaua, Rapid, FC Farul Constanta, Portul Constanta, Petrolul Ploiesti si Dinamo (in turul sezonului 2004-2005), iar in strainatate la CF Valencia, CF Villarreal, CF Elche, Cordoba si Polideportivo Ejido. Dinamo l-a mai legitimat acum doua zile si pe atacantul francez Jean Philippe Mendy (19 ani). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.