Postul CNN a prezentat scuze pentru transmiterea in direct, in timpul unui discurs al presedintelui George W. Bush la New Orleans, a unei discutii dintre o prezentatoare TV si o colega, transmite BBC News Online. Conversatia dintre Kyra Phillips si o
Postul CNN a prezentat scuze pentru transmiterea in direct, in timpul unui discurs al presedintelui George W. Bush la New Orleans, a unei discutii dintre o prezentatoare TV si o colega, transmite BBC News Online. Conversatia dintre Kyra Phillips si o alta femeie s-a auzit clar in timp ce presedintele Bush rostea un discurs la New Orleans, pentru a marca un an de la dezastrul provocat de uraganul Katrina. In timpul discutiei, Phillips a vorbit despre sotul ei si despre cumnata, pe care o considera "o obsedata a controlului". CNN a prezentat scuze telespectatorilor si a invocat "dificultati audio" pentru a justifica intamplarea.
Gafa s-a produs din cauza ca microfonul lui Phillips a ramas deschis in timpul unei scurte pauze "de toaleta" din studioul de emisie a programului zilnic de stiri Live From.
Programul a transmis in direct discursul lui Bush de la New Orleans, insa telespectatorii au auzit, timp de 90 de secunde, discutia prezentatoarei din timpul unei pauze pentru fardare si aranjarea coafurii. Comentariile lui Phillips, care initial s-au auzit estompat, dar apoi au devenit clare, au fost laudative la adresa sotului ei, in cadrul unei discutii despre barbati. "Sunt extrem de norocoasa cu sotul meu. Sotul meu arata foarte bine si este iubitor, stii, fara ego... stii la ce ma refer", i-a spus Phillips celeilalte femei, a carei identitate nu este cunoscuta. "Este o persoana pasionala, plina de compasiune si o fiinta extraordinara. Si astfel de barbati exista, doar ca sunt greu de gasit. Insa ei sunt acolo", a spus prezentatoarea.
La putin timp dupa aceasta afirmatie, prezentatoarea TV a fost auzita razand, apoi vorbind despre fratele ei. "Am ajuns sa fiu extrem de grijulie cu el. Este casatorit, are trei copii si nevasta-sa e obsedata sa detina controlul", a spus ea. In acel moment, s-a putut auzi o alta voce de femeie care a intrerupt conversatia, cerandu-i lui Phillips sa isi inchida microfonul pentru ca discutia ei se aude in direct. CNN a dat publicitatii o declaratie prin care a cerut scuze pentru incident si a prezentat scuze si Casei Albe. "CNN s-a confruntat cu dificultati de ordin audio in timpul discursului presedintelui de la New Orleans. Cerem scuze presedintelui si telespectatorilor pentru intrerupere", mentioneaza documentul. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.