Comisia speciala constituita la Palatul Cotroceni in urma sesizarii Parchetului urmeaza sa propuna sefului statului suspendarea din functie a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, in urma unei decizii adoptate cu unanimitate, au aratat ieri pentru J
Comisia speciala constituita la Palatul Cotroceni in urma sesizarii Parchetului urmeaza sa propuna sefului statului suspendarea din functie a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, in urma unei decizii adoptate cu unanimitate, au aratat ieri pentru Jurnalul National surse neoficiale.

Potrivit acestora, Traian Basescu va adopta masura propusa de comisia din care fac parte si reprezentanti ai ministerelor de Interne, Justitie si Aparare. Parchetul s-a adresat, in conformitate cu legea, Cotroceniului dupa ce a inceput cercetarea ministrului Atanasiu pentru abuz in serviciu, in urma plangerilor depuse de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si de reprezentantii PSD impotriva acestuia. La baza sta declaratia facuta de Atanasiu din care reiesea ca Directia de informatii a Armatei fileaza Palatul Cotroceni si il informeaza pe el. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.