Jucatorul brazilian Altamir va sustine in aceasta saptamana probe de joc la FC National, a declarat ieri directorul sportiv al gruparii bancare, Mihai Ionescu. "Marin Duna va testa in cantonamentul pe care echipa il desfasoara pana la sfarsitul sapta
Jucatorul brazilian Altamir va sustine in aceasta saptamana probe de joc la FC National, a declarat ieri directorul sportiv al gruparii bancare, Mihai Ionescu. "Marin Duna va testa in cantonamentul pe care echipa il desfasoara pana la sfarsitul saptamanii un jucator brazilian in varsta de 26 de ani.
Altamir vine ca jucator liber de contract de la echipa braziliana de liga secunda, Guarani", a spus Ionescu. Un prim prilej pentru tehnicianul "bancarilor" sa-l vada la lucru pe Altamir a fost aseara, cand FC National a disputat un meci de verificare cu satelitul AFC Clinceni, partida incheiata dupa inchiderea editiei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.