Doi tineri care fac parte dintr-o grupare care a talharit mai multi taximetristi din diferite judete si a furat opt masini au fost prinsi de politisti, o alta persoana fiind data in urmarire generala. Oamenii legii au stabilit ca prima talharie a avu
Doi tineri care fac parte dintr-o grupare care a talharit mai multi taximetristi din diferite judete si a furat opt masini au fost prinsi de politisti, o alta persoana fiind data in urmarire generala. Oamenii legii au stabilit ca prima talharie a avut loc in noaptea de 8 spre 9 august, cand cinci tineri au atacat un taximetrist din judetul Constanta. Ei l-au legat pe acesta cu un cablu de maini si de picioare, lasandu-l intr-un sant. Masina au abandonat-o, cateva ore mai tarziu, pe o strada din Municipiul Targoviste. Taximetristul a reusit cu greu sa parcurga 300 de metri pentru a ajunge la o sosea circulata, ca sa ceara ajutor.
In noaptea urmatoare, tinerii au oprit un taximetru pe raza localitatii Targoviste, solicitandu-i sa-i transporte in localitatea Sinesti, din judetul Ialomita. Ajunsi, in zona padurii Raioasa, pe raza orasului Buftea, acestia l-au amenintat pe sofer cu un cutit si apoi l-au legat la maini si la picioare, cu cablul de la statia de emisie-receptie din dotarea masinii. Talharii i-au luat barbatului banii pe care ii avea in portofel, dupa care au plecat cu autoturismul acestuia pana in Bucuresti, abandonandu-l in zona Pietei Matache.
La scurt timp dupa ce au ajuns in Capitala, cei cinci tineri i-au solicitat altui taximetrist sa-i transporte in localitatea Sinesti. Acolo, ei i-au luat si acestuia masina, pe care au abandonat-o, putin timp mai tarziu, pe raza localitatii Urziceni, de unde au furat un alt autoturism cu care s-au deplasat in judetul Constanta.
Ultima masina furata a fost gasita abandonata in zona stadionului Farul din Constanta. Anchetatorii au mai stabilit in urma cercetarilor ca cei cinci tineri au mai furat alte patru masini, toate din municipiul Constanta.
Pana in momentul de fata, patru dintre talhari au fost retinuti, un alt membru al gruparii, Leonard Ivanciu, in varsta de 18 ani, fiind dat in urmarire generala. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.