Steaua a parafat intelegerile cu francezul Cyril Thereau si cu Ovidiu Petre, transferat ieri de la Poli Timisoara, in ultima zi in care mai putea face completari la lista jucatorilor pentru Liga Campionilor. Atacantul adus de la Charleroi a ajuns
Steaua a parafat intelegerile cu francezul Cyril Thereau si cu Ovidiu Petre, transferat ieri de la Poli Timisoara, in ultima zi in care mai putea face completari la lista jucatorilor pentru Liga Campionilor.

Atacantul adus de la Charleroi a ajuns miercuri seara in Romania, insotit de managerul general Mihai Stoica. Thereau a efectuat ieri-dimineata vizita medicala, iar peste cateva ore, in cadrul unei conferinte de presa, a semnat un contract pe patru ani. ""Sunt foarte multumit de acest transfer. Pentru mine este un pas inainte, voi juca in Liga Campionilor"", a spus francezul, care va purta la Steaua tricoul cu numarul 21.
OFERTE. Tot ieri, Gigi Becali a ajuns la un acord cu patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, pentru transferul lui Ovidiu Petre in schimbul unui milion de euro. Mijlocasul, aflat in recuperare dupa o operatie la genunchi, depusese un memoriu impotriva clubului banatean pentru a deveni jucator liber si spera sa vina gratis in Ghencea. Cum decizia finala in acest caz urma sa se dea abia la 5 septembrie, Steaua a preferat sa plateasca pentru a-l putea folosi pe Ovidiu Petre si in Liga Campionilor. ""Sunt fericit, mi s-a indeplinit un vis. De astazi o sa am cateva antrenamente zilnic pentru a reveni la capacitate maxima. Sper sa fac treaba buna, mai ales ca voi lucra din nou cu Oli. Sper sa castigam campionatul si sa facem o treaba cat mai buna in Liga Campionilor"", a spus Petre, care a semnat un contract pe cinci ani si va purta tricoul cu numarul 8. Tot ieri, Steaua a facut si o oferta de 500.000 de euro pentru Stelian Stancu, in cazul unui raspuns favorabil fundasul Sportului urmand sa fie inscris de asemenea pe lista UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.