Sorin Paraschiv a parasit ieri cantonamentul echipei nationale, dupa ce in cursul unui antrenament a suferit o intindere. "In aceasta zi s-a renuntat la un jucator. Sorin Paraschiv a suferit o intindere la picior in cursul antrenamentului de dimineat
Sorin Paraschiv a parasit ieri cantonamentul echipei nationale, dupa ce in cursul unui antrenament a suferit o intindere. "In aceasta zi s-a renuntat la un jucator. Sorin Paraschiv a suferit o intindere la picior in cursul antrenamentului de dimineata, iar in cursul serii sau joi dimineata se va decide daca va veni sau nu cineva in locul lui", a anuntat ieri Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF. Acesta a precizat ca Dorinel Munteanu (foto dreapta) nu se prezentase la lot ieri dupa amiaza. "Nu stim daca va mai veni sau cand va veni. Se mai asteapta in cazul lui. Momentan la lot se afla doar 20 de jucatori", a completat Zaharia. Dorinel Munteanu este asteptat astazi la Mamaia, dupa ce ieri a participat la funeraliile cumnatului sau, la Bocsa. Initial, Piturca anuntase ca daca antrenorul-jucator al lui CFR Cluj nu poate onora convocarea pana marti, va renunta la serviciile sale pentru cele doua jocuri. Altfel, Piturca a decis sa izoleze complet Nationala, care a efectuat marti un antrenament inchis si foarte bine pazit. Ieri, "tricolorii" au avut de dimineata studiu video, iar seara era programat un joc-scoala cu Farul II, pe un teren-anexa al Farului. Piturca s-a declarat nemultumit de gazonul de pe arena principala, cerandu-le organizatorilor sa intervina pentru a remedia cat de cat suprafata de joc, pe care intentiona sa o menajeze pana la antrenamentul oficial, programat maine dimineata. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.