Desi a fost o editie aniversara, iata ca organizatorii Festivalului de la Mamaia nu l-au dorit pe Octavian Ursulescu ca prezentator. A fost invitat insa la Sinaia, la Finala Miss Tourism World, ce va avea loc in aceasta seara la Cazino Sinaia. Fin
Desi a fost o editie aniversara, iata ca organizatorii Festivalului de la Mamaia nu l-au dorit pe Octavian Ursulescu ca prezentator. A fost invitat insa la Sinaia, la Finala Miss Tourism World, ce va avea loc in aceasta seara la Cazino Sinaia.

Finala nationala a concursului de frumusete Miss Tourism World Romania 2006, organizat de ""Platinum Agency"", detinatoarea licentei, va avea loc in aceasta seara, de la ora 19:30, la Cazino Sinaia. Cele 29 de participante, cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani, viseaza la primul loc, nu de alta, dar marea finala se va desfasura anul viitor in Croatia sau in Africa.
In programul spectacolului, al carui amfitrion este Octavian Ursulescu, sunt incluse prezentari ale unor case de moda autoh-
tone, precum Heliotrop, Charmy Women si Pierra. Cativa designeri debutanti au propus colectiile ""Moulin Rouge"" si ""Vrajitoarele"", iar solista Luminita Anghel va fi prezenta cu un recital. Premiile vor fi inmanate de Ramona Jalba, reprezentanta noastra la Miss Bikini World, in luna noiembrie, in Taiwan, si de Andreea Motoi, reprezentanta Romaniei la Miss Tourism World, luna viitoare, in Africa de Sud. Precizam ca Andreea este finalista acestui concurs (editia anterioara), ce s-a desfasurat tot la Sinaia. Premiile constau inclusiv in vacante pe Valea Prahovei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.