Cel mai bun jucator al turneelor futures din Circuitul International al Romaniei, Victor Ionita, va primi unul dintre cele trei wild-card-uri ale BCR Open Romania.

Competitia se va desfasura la Arenele BNR din Bucuresti, in perioada 11-17 septembrie. Directorul general al Federatiei Romane de Tenis, Dumitru Haradau, a declarat ca si celelalte doua wild-card-uri vor reveni, cel mai probabil, tot unor tenismeni romani sau unui jucator din primii zece ATP care ar dori sa vina la Bucuresti: ""Un wild-card era pastrat pentru Victor Hanescu, dar acesta a anuntat ca nu poate participa din cauza unei accidentari"".
SUCCESE. Anul acesta, la Circuitul International al Romaniei la masculin, romanii s-au impus in zece turnee (cinci castigate de Victor Ionita) si au fost finalisti in noua, iar la feminin, reprezentantele tarii noastre au castigat sase, iar in patru au fost finaliste. Ultimul turneu feminin va avea loc in perioada 4-10 septembrie la Centrul National de Tenis din Bucuresti si este dotat cu Trofeul Distrigaz Sud. Finala va avea loc duminica, 10 septembrie.

VINE SI PAVEL