Portarul Sebastian Hutan, care in sezonul trecut a jucat la FC Vaslui, a fost imprumutat de Serif Tiraspol la Dinamo Moscova, a anuntat, site-ul oficial al UEFA. Hutan, in varsta de 22 de ani, a evoluat in aceasta vara cu Serif Tiraspol in Liga Campi
Portarul Sebastian Hutan, care in sezonul trecut a jucat la FC Vaslui, a fost imprumutat de Serif Tiraspol la Dinamo Moscova, a anuntat, site-ul oficial al UEFA. Hutan, in varsta de 22 de ani, a evoluat in aceasta vara cu Serif Tiraspol in Liga Campionilor, acolo unde echipa moldoveana a fost eliminata, in turul doi preliminar, de Spartak Moscova. Fostul international roman de tineret a mai fost imprumutat de Serif Tiraspol la FC Vaslui, echipa pentru care a aparat in returul editiei de campionat 2005-2006. Dupa 18 etape disputate in campionatul Rusiei, Dinamo Moscova ocupa locul 13, cu 16 puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.