Dupa ce miercuri seara s-a confirmat ca Teo a instiintat oficial Pro TV ca nu doreste sa-si mai reia activitatea la acest post, Adrian Sarbu este nevoit sa faca un compromis de imagine. Prin targ circula zvonul ca in locul emisiunilor lui Teo Tra
Dupa ce miercuri seara s-a confirmat ca Teo a instiintat oficial Pro TV ca nu doreste sa-si mai reia activitatea la acest post, Adrian Sarbu este nevoit sa faca un compromis de imagine.

Prin targ circula zvonul ca in locul emisiunilor lui Teo Trandafir se va difuza una dintre cele doua telenovele produse de Media Pro Pictures pentru Acasa Tv: ""Daria, iubirea mea"" sau ""Iubire ca-n filme"". Si asta, in ciuda faptului ca boss-ul televiziunii din Pache Protopopescu hotarase sa nu programeze, pe Pro TV, niciodata telenovele. Ironia nu se opreste aici: cum nu era pregatit cu nici o emisiune ""forte"" pentru a acoperi golul lasat de Teo, se spune ca una dintre cele doua productii lacrimogene se va difuza pe Pro sub denumirea de ""serial"", incercand sa-si pacaleasca telespectatorii asupra genului productiei.
PROGRAMARE. Maria Apostol, directorul de relatii publice a Pro-ului, a declarat ca sunt multe variante de umplere a spatiului lasat de izbeliste de Teo dupa plecarea sa. ""Avem multe solutii pentru acel spatiu. Avem serialea€¦ In nici un caz nu se va difuza una dintre cele doua telenovele in locul emisiunilor lui Teo pentru ca acestea sunt ale postului Acasa, de altfel asa le promovam si noi: ca doua telenovele de la Acasa"", a precizat Maria Apostol, care a fost la fel de ferma in privinta acestui zvon ca si in cazul celui care se referea la plecarea lui Teo din ograda lui Sarbu. Directorul de relatii publice Pro TV a mai precizat ca inca nu s-a stabilit data la care se vor intalni avocatii fostei vedete Pro cu cei ai televiziunii din Protopopescu pentru a se face ultimile demersuri privind incheierea contractului. (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.