Deputatul de origine evreiasca Nati Meir intentionase sa il actioneze in justitie pe administratorul unic al
FC Rapid, Dinu Gheorghe, si sa-i ceara despagubiri de 1,5 milioane de euro.

Totul a pornit de la comunicatul pe care conducerea FC Rapid l-a remis miercuri, si in care se spunea, printre altele, ca deputatul nu-i decat un ""politician"" in cautare disperata de publicitate gratuita.
TALMES-BALMES. Nati Meir afirmase ca a platit suma de doua milioane de euro pentru aducerea in Giulesti a fotbalistilor Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu de la Sportul Studentesc, primind in schimb 9,5% din actiunile clubului. Conducerea executiva a ""feroviarilor"" a dezmintit afirmatiile deputatului: ""Insistenta acestuia nu ne poate duce cu gandul decat ori la o escrocherie, ori la o clinica psihiatrica"".
JUDECATA. Urmare a comunicatului semnat miercuri de Dinu Gheorghe, Nati Meir a hotarat sa il dea in judecata pe administratorul unic al giulestenilor daca acesta nu va da o dezmintire in presa pentru cele afirmate. ""Daca pana la data de 4 septembrie nu va veti cere scuze public, imi rezerv dreptul de a va actiona in judecata, solicitandu-va daune in valoare de 1,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta 9,5% din actiunile clubului pe care fiul meu urma sa le primeasca de la acest club"", se arata intr-un comunicat transmis de Nati Meir si care poarta antetul Parlamentului Romaniei. Ieri seara acest conflict a luat sfarsit, deputatul fiind de acord sa nu dea curs plangerii la cererea expresa a lui George Copos.