Autorul accidentului de la Podul Eroilor, in care si-au pierdut viata regizorul Cristian Nemescu, inginerul de sunet Andrei Toncu si taximetristul Dumitru Arustei, sustine ca viteza cu care rula ar fi fost in jur de 40-50 km/ora si ca nu si-a putut

Autorul accidentului de la Podul Eroilor, in care si-au pierdut viata regizorul Cristian Nemescu, inginerul
de sunet Andrei Toncu si taximetristul Dumitru Arustei, sustine ca viteza cu care rula ar fi fost in jur de 40-50 km/ora si ca nu si-a putut da seama de culoarea galbena a semaforului.

Avocatii lui Ali Imram au incercat ieri la Tribunalul Bucuresti sa acrediteze ideea ca accidentul nu
s-ar fi produs din vina exclusiva a clientului lor. Ei au pledat pentru cercetarea britanicului in stare de libertate si au sustinut necesitatea unei expertize tehnice care sa stabileasca viteza cu care circula britanicul, dar si modul in care functiona semaforul de la locul accidentului.
Imram a declarat la randul sau instantei ca regreta tot ce s-a intamplat si ca intelege durerea familiilor celor care au decedat. ""Ma rog sa nu se intample nimanui asa ceva. Oricum viata mea nu va mai fi la fel vreodata. Va trebui sa traiesc toata viata cu aceasta povara. Sunt inca in stare de soc dupa tot ce s-a intamplat"", a spus Imram, care, prin intermediul avocatei Andreea Parvulescu, a lansat familiilor celor trei victime un mesaj. Ea a fost mandatata sa ajute financiar rudele celor decedati, facand referire in special la copilul taximetristului, caruia Imram ii va asigura toate cele necesare pana la varsta majoratului.

PODUL EROILOR. Deasupra indicatorului ""trecere de pietoni"" se afla ""cedeaza trecerea"" (incercuit). Un sofer grabit nu-l poate zari


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.