Alianta D.A. nu are capacitatea necesara sa declanseze alegeri anticipate chiar daca ar dori, deoarece nu detine majoritatea absoluta, astfel incat sa impiedice formarea unui alt guvern, sustine liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban. El a declarat
Alianta D.A. nu are capacitatea necesara sa declanseze alegeri anticipate chiar daca ar dori, deoarece nu detine majoritatea absoluta, astfel incat sa impiedice formarea unui alt guvern, sustine liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban.

El a declarat ieri ca Alianta ar reusi cel mult sa arunce Romania intr-o criza politica grava. Potrivit lui Orban, alegerile anticipate nu se fac atunci cand ar avea de castigat formatiunea care se afla la putere, ci in momente de criza grava, cand guvernul isi pierde majoritatea parlamentara necesara sustinerii programului sau ori in momente care impun schimbarea structurii legislativului. ""In rest, nu exista nici un motiv. Sunt pur si simplu jocuri politice care au ca efect fie dorinta unui partid sau altul de a castiga imagine sau dorinta unor structuri politice de a genera niste avantaje"", a afirmat Orban.
DOAR NEOFICIAL. El a precizat ca in cadrul Aliantei D.A. nu a existat nici o discutie oficiala pe tema anticipatelor, insa, probabil, au existat discutii neoficiale ""interpersonale"". ""Toate aceste discutii legate de anticipate si eventuale acorduri care ar putea surveni in urma lor au fost generate de Partidul Democrat"", a subliniat Orban.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.