Actor
Varsta: 59 de ani Vladimir Gaitan joaca pentru prima data alaturi de fiica sa in filmul ""Margo"", produs de MediaPro Pictures si regizat de Ioan Carmazan. ""Margo"" deschide seria premierelor romanesti de toamna, avand azi premiera in
Actor
Varsta: 59 de ani Vladimir Gaitan joaca pentru prima data alaturi de fiica sa in filmul ""Margo"", produs de MediaPro Pictures si regizat de Ioan Carmazan. ""Margo"" deschide seria premierelor romanesti de toamna, avand azi premiera in cinci cinematografe din Bucuresti si din tara. Filmul spune povestea emotionanta a unei tinere careia destinul i-a rezervat un drum pavat cu suferinta si remuscari. Interpretul tatalui adoptiv al lui Margo, Vladimir Gaitan, este la primul sau rol negativ intr-un film romanesc, iar fiica sa, Gloria, se afla la primul ei rol intr-un lungmetraj. Actorul marturiseste ca, desi s-a ocupat in ultima vreme de managementul unor institutii culturale, a ramas cu nostalgia profesiei sale. Pentru ca a revenit pe marile ecrane, Jurnalul National il declara pe Vladimir Gaitan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.