Cantareata Mariah Carey a primit cadou diamante in valoare de peste cinci milioane de dolari din partea fiului sultanului din Brunei, transmite editia electronica a tabloidului Mirror. Vedeta este obisnuita sa primeasca daruri scumpe din partea admir
Cantareata Mariah Carey a primit cadou diamante in valoare de peste cinci milioane de dolari din partea fiului sultanului din Brunei, transmite editia electronica a tabloidului Mirror. Vedeta este obisnuita sa primeasca daruri scumpe din partea admiratorilor ei, insa n-a putut sa nu fie uimita cand i s-a livrat un cadou constand in diamante de 5,4 milioane de dolari. Pachetul a fost primit de cantareata inainte de un concert pe care aceasta l-a sustinut la New York. Mariah Carey se pregatea pentru concertul din Madison Square Garden, la care au fost prezenti 20.000 de fani saptamana trecuta, in momentul in care a sosit un trimis special din partea printului Azim, fiul sultanului din Brunei. "Am fost trimis cu un avion special pentru a livra acest cadou", a spus trimisul printului in varsta de 24 de ani. Trimisul i-a inmanat vedetei un set constand intr-un colier din platina cu un diamant de opt carate fara ape si un inel asortat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.